Δρόμοι της Αθήνας

Presented by Socrates

Scheduled on

Δευτέρα 02:01 05:00
Τετάρτη 02:01 05:00
Τρίτη 02:01 05:00
Πέμπτη 02:01 05:00
Παρασκευή 02:01 05:00
Σάββατο 02:01 05:00
Κυριακή 02:01 05:00

Enjoy the city and relax

Tagged as:
O Σωκράτης ασχολείται με τη μουσική από τότε που οι ρόδες ήταν τετράγωνες. Από το 1983 και μετά πειραματίζεται σε διαφορες ραδιοφωνικές τεχνικές, αντιγράφοντας τους ραδιοφωνικούς μουσικούς παραγωγούς της εποχής και διαμορφώνει το δικό στυλ. Αυτό της αφήγησης. Δημιουργεί ιστορίες από το τίποτα και "σκηνογραφεί στον αέρα".

Εδώ στον S κρατάει την ημερήσια ζώνη 2-5 π.μ. Έκτακτα τον ακούμε και στο stream 4 στην εκπομπή "Good Morning Heartache"

 

O Σωκράτης ασχολείται με τη μουσική από τότε που οι ρόδες ήταν τετράγωνες. Στα εφηβικά του χρόνια γνωρίζει έναν νεαρό dj, τον Βίκτωρα (Vic) όπου του μαθαίνει τα μυστικά και τα “κόλπα” του μίκτη. Η πρωτοποριακή για την εποχή ιδέα, να χρησιμοποιεί ο dj μικρόφωνο, έχει αποδοχή και υιοθετείται σιγά σιγά από τα κλαμπ (τότε ντισκοτέκ).

Η μετωπική σύγκρουση με το ραδιόφωνο έρχεται όταν ο θείος του Χριστόφορος,  μαζί με την συζυγό του τον παίρνουν μαζί τους στις τότε αμερικανικές βάσεις οι οποίες διαθέτουν εκπληκτικούς χώρους όπου blues και jazz μπαντες κυριαρχούν πριν ξεκινήσει το κομμάτι της διασκέδασης (disco, soul, funk). Όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Ο Σωκράτης από το 1983 και μετά πειραματίζεται σε διαφορες ραδιοφωνικές τεχνικές, αντιγράφοντας τους ραδιοφωνικούς μουσικούς παραγωγούς της εποχής και διαμορφώνει το δικό στυλ. Αυτό της αφήγησης. Δημιουργεί ιστορίες από το τίποτα και “σκηνογραφεί στον αέρα”.

Εδώ στον S κρατάει την ημερήσια ζώνη 2-5 π.μ. (Δρόμοι της Αθήνας).  Έκτακτα τον ακούμε και στο stream 4 στην εκπομπή “Good Morning Heartache”


Read more

S Radio Live

Your Favorite Feeling

Current track
TITLE
ARTIST

Background